Coaching

Coachinggesprekken en -trajecten worden ingezet bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Heb je een ambitie? Dan ben ik je coach! Coaching in presentatie en prestatie, prioritering en positionering, burn-out preventie en werkdruk, communicatieproblemen, ambitieverwarring, stress, weerstand en motivatie, en alles wat je tegenkomt in jouw groei naar die nóg betere versie van jezelf.

The Paradigm Shift
Van fixatie naar focus naar 360graden zicht, en weer terug. De enige manier om echt te groeien, is door te durven twijfelen aan wat je weet. Te durven veranderen van perspectief. Daar is veel lef voor nodig. Maar ook vertrouwen en helderheid.

Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy werkt in de 4-dimensionale ontwikkeling. We gaan denken, voelen, ervaren, experimenteren en komen zo tot daadwerkelijke verbinding van hoofd (visie), hart (passie), lijf (discipline) en ziel (geweten).
Met en vanuit de Provocatieve principes komen we razendsnel tot de daadwerkelijke kern. Zo werken we in de dieptestructuur, de onderstroom. Dat is de enige manier om te komen tot echte waardering, (h)erkenning, acceptatie, actie en energie!

Individu
Individuele coaching

Samen stappen we in de bubbel waarin alles mogelijk is. Met humor, warmte en uitdaging ga ik met je op zoek naar wat er echt nodig is voor jou, waardoor jij jouw beeld en antwoorden helder krijgt en ook echt over gaat tot actie.

Meer informatie »

Team
Teamcoaching

Als je team beter kan, ligt het dan aan de structuur, de cultuur, het gedrag, de definitie van samenwerking, de taal? Van Goch – Van Spréw onderzoekt en biedt In-Company teamcoaching en teamcoaching op locatie.

Meer informatie »

 

"Hanneke is voor mij als coach en als vrouw een blijvende inspirator. Haar scherpe en betrokken manier van coachen heeft mij niet alleen anders naar mezelf doen kijken en mijn ogen geopend. Ik heb ook kennis kunnen maken met een andere verfrissende manier van coachen en gesprekken voeren. Als je op zoek bent naar iemand die je in vertrouwen kunt nemen, zich aan je aanpast en goed voorbereid met je 'aan de slag' wilt, dan is het zeer aan te bevelen om met Hanneke kennis te maken."

Isabella Janssen, gemeenschappelijk ondernemer bij MIJ-Global – iCoach – leerkracht Koninklijke Kentalis

 

"Hoe leuk en inspirerend is het om met Hanneke te werken! Aan een paar gesprekken hadden we genoeg om een mooi programma voor een onvergetelijke team-dag samen te stellen. Hanneke voelt feilloos aan welke stappen ik met mijn team wil zetten. Met haar energie en humor maakt zij impact. Saai wordt het niet, ze heeft altijd een nieuwe vraag en ander perspectief paraat. We hebben een top-dag gehad."

Bas Schoones, CIO/directeur ICT bij Koninklijke Kentalis

 

"Hanneke was overal, voor, tijdens en na TEDx Veghel. Dat typeert haar. Gedreven, enthousiast en met aandacht voor mensen. Dat heeft haar focus. Recht voor zijn raap. En dan was dit nog maar vrijwillig. Als zij zich verbindt, denk ik dat ze doorschakelt. Of je als kapitein nog goed zit, vroeg ze. Ze bedoelt misschien stuurman, of roerganger. In ieder geval kan iedereen roeien, als je maar wilt. Sturen vergt echter talent en coaching. Daar zou zij wel eens goed in kunnen zijn, want eerlijkheid en focus is daarvoor nodig."

Boudewijn Boots, NAVO commandant

 

"Top floormanager! Je straalde veel rust uit, enthousiasme, betrokkenheid."

Martin van den Brink, cameraman

 

"Met warmte, oprechte betrokkenheid en een kritische houding heeft Hanneke me begeleid tijdens een uitgebreide introspectie. Hannekes provocatieve aanpak zorgde ervoor dat ik tot de kern ben gekomen van mezelf en alle ‘bullshit’ kon loslaten. Uiteindelijk heb ik zélf de antwoorden gevonden op mijn vragen. En hoe heftig dit traject ook weleens was, met de nodige luchtigheid en humor werd alles bespreekbaar gemaakt. Dit coachingtraject is een absolute verrijking voor mezelf geweest, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak."

Bernice Verbakel, Founding President Typisch Bernice

 

"Vanuit haar provocatieve coachingstijl is Hanneke op een doeltreffende manier in staat geweest om mijn behoefte, visie en ambitie te manifesteren en dat helpt mij om daadwerkelijk impact te maken met mijn keuzes. Hanneke heeft een enthousiaste, warme persoonlijkheid met veel humor en kan fantastisch verhalen vertellen. Ik ben oprecht blij dat onze paden elkaar hebben gekruist."

Jeroen van den Bruele, IT Manager