Profiel

De wereld verandert, non-stop en altijd. En we moeten mee! Voor verandering zijn lef en vertrouwen nodig, de durf en drang anders te kijken. Maar bovenal betekent verandering ook gewoon dóén! Pak je podium! Pak die perfecte golf, die lading energie en ga! Met humor en een open houding. Met passie, lef en ambitie. Met creativiteit!

Hanneke van Goch - van Spréw

Met mijn eeuwigdurende ambitie de wereld een beetje mooier te maken, zocht ik mijn weg via journalistiek naar sales en recruitment om uiteindelijk in basis- en voortgezet (speciaal) onderwijs een bijdrage te kunnen leveren als docent, mentor en coach. Mijn passie voor het theater en de muziek, voor filosofie en taal, voor het brein en gedrag, maakte dat ik overal die impact nastreefde, die ervoor zorgde dat mensen geraakt waren. Dat er vervoering was of plezier, verandering in beleving en actie. Als creatief schrijver, beleid -en programmamaker, op het podium als zangeres en spreker, kwamen alle krachten samen. Ik mocht de (voor mij) perfecte golf surfen in de zomer van 2017 en toen wist ik het zeker. Ik kon mijn energie en kwaliteiten echt gaan combineren met die nodige lef en dankbaarheid. Zo ontstond daar Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy. Waar ik als wervelwind ‘tuttut’ mag omverblazen, de mensen mag coachen en trainen datzelfde gevoel te hebben en houden en ze zo mag helpen om tot actie komen.
Mijn creativiteit betekent fantasie, inleving en verwondering. De nieuwsgierigheid en leergierigheid. Het betekent kritisch zijn en te willen twijfelen aan wat je denkt te weten. Het betekent niet bang zijn en als je het dan toch bent, daar blij om zijn want het maakt je mens. Het zit hem in snelheid: snel denken, snel schakelen en snel handelen. Het gaat niet om het juiste antwoord. Het gaat erom dat je vragen stelt. En dat je dan ook iets doet!
Laten we vooral niet moeilijker doen dan nodig. En laten we gewoon een beetje liever zijn voor onszelf en elkaar - dat is écht gewoon ‘én én’. Laten we slimmer werken in plaats van alleen maar harder. Laten we meer plezier maken, harder knallen. Onszelf niet onderschatten. We zijn soms sterker dan we denken. We kunnen soms meer dan we verwachten. Het zit hem in altijd op zoek zijn naar hoe het óók nog kan.

LinkedIn-profiel Hanneke

Elke creatie begint met een enkele stip. Vanuit die inktvlek is alles mogelijk. Ik begeleid je in je ongekende mogelijkheden.