Pak je podium

Performance Coaching – Training - Procesbegeleiding
We gaan voor hoge resultaten in korte tijd met veel plezier. Voor slimmer werken in plaats van alleen maar harder.
We gaan samen op zoek naar hoe het óók nog kan.

Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy coacht, traint & begeleidt je in je
Oordeelvrije & Egoloze communicatie
Democratische besluitvorming
Creatieve communicatie & Samenwerking
Verbinding & Relatie
Positionering & Prioritering

De 4-Dimensionale Ontwikkeling & The Paradigm Shift
De enige manier om echt te groeien, is door te durven twijfelen aan wat je zeker denkt te weten. Te durven veranderen van perspectief.
Daar is veel lef voor nodig. Maar ook vertrouwen en helderheid.
Door alles rationeel te benaderen, heb je maar 20% van je potentie te pakken.
100% vind je in de verbinding tussen hoofd (visie), hart (passie), lijf (discipline) en ziel (geweten).
Dat noemen we 4-dimensionaal.
Van fixatie naar focus naar 360graden zicht, en weer terug.
Alleen zo kom je echt in actie.

Hoe dan?
Wat wij doen is op maat, in overleg met jou, onze opdrachtgever.
individueel & in teams
live op locatie, in company & online:
- Prestatie en Presentatie Coaching & Training
- Training in inzet en gebruik digitale middelen
- Burn-out Preventie & Reïntegratie Coaching
- Projectmanagement & Procesbegeleiding
- Game-Based Teamtraining
- Bedrijfsondersteuning achter de schermen
Coaching
Coaching

Heb jij een ambitie? De wil en iets van een plan? Met je team of voor jezelf? Dan is Hanneke je coach! Individuele Coachinggesprekken en Teamcoachingtrajecten worden ingezet bij persoonlijke en professionele ontwikkeling, in on&off stage gedrag. Je kijkt vanuit verschillende perspectieven naar jezelf, je omgeving, je situatie en je vraagstuk. Je haalt het beste uit jezelf, je team en zo het beste uit het collectief. We vangen de prietpraat en de randvoorwaarden, zodat iedereen doet waar hij het beste in is (of waar hij gewoonweg voor gekomen is), hoog in energie en plezier. Met en vanuit de Acceptance&Commitment Theory en de Provocatieve principes komen we razendsnel tot de kern van de daadwerkelijke vraag en natuurlijk: het daadwerkelijke aanpakgedrag!

Meer informatie »

Training
Training

Je hebt de moderne middelen, de plannen en de mensen. Nu wil je er nog echt goed mee werken? Effectief én efficiënt? Zinvol en met veel energie? Of het nu gaat om communicatie of om de inzet van je digitale en moderne middelen. Om mediawijsheid of concrete knoppentraining in online samenwerking. Of het technische workshops met Paul-Jan zijn of trainingen met Hanneke. Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy traint en begeleidt jou en je team in de optimale inzet en werking. In ervaringsgerichte sessies train je om processen te versoepelen zonder te vertrutten. Te versterken zonder te verharden. Je krijgt zicht én vat op de middelen om voor die topuitvoering te gaan. We wisselen theorie af met zoveel mogelijk actie, van ‘hoog-over’ naar directe toepassing. We gaan van hard werken naar slim werken met veel energie en plezier. Zo maken we complexe zaken simpel.

Meer informatie »

Project
Project

Als jij je podium moet pakken – letterlijk én figuurlijk - dan moet de rest gesmeerd lopen. Een tijdelijke oplossing, in company of on stage. Sommige dingen hoef je echt niet zelf te doen. Van analyse en onderzoek tot advies en uitvoering. Van floormanagement tot workshops soundengineering en hybride werken tot het redigeren van je teksten en (bijna) alles daar tussenin. Achter de schermen word jij ontzorgd, zodat jij kunt doen waar je voor gekomen bent.

Meer informatie »

Van Goch Van Sprew

De Golf van Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy
Om op de golven te kunnen surfen, heb je niet alleen kracht en materiaal nodig. Maar vooral ook rust, techniek en focus. En een beetje zin en lol erin, om ook te kunnen ploeteren als het even niet zo soepel gaat. (Anders moet je vooral niet op zo’n plank het water op.)
Elke creatie begint met een enkele stip. Vanuit filosofisch oogpunt ‘uit niets kan iets ontstaan’, hoef je alleen maar ergens te beginnen. Vanuit daar is alles mogelijk. In de onderstroom wordt de energie van de golf bepaald. De hoogte en de kracht. In al zijn mooiheid en lelijkheid, in alle kleuren van de regenboog, alles kan en alles moet er zijn. Sterker nog, het ís er gewoon, dus dan kun je het – vanuit de stoïcijnse denkwijze - net zo goed omarmen en gebruiken.