Individuele coaching

Individuele coaching

Doen wat nodig is, wat het beste is, wat de bedoeling of de opdracht is. Het lijkt allemaal reuze simpel. Maar soms ben je ook net een mens en heb je wat hulp nodig. Moet je daar even aan wennen? Dat mag!
Gelukkig hoef je het ook als topspeler niet alleen te doen.

Je weet wel wat je wil, maar je krijgt het niet over de bühne? Of je weet even helemaal niet meer wat je plan was of gaat zijn? Je bent heel goed in wat je doet, maar je mist even de link met de rest van je wereld? Je twijfelt, bent op zoek (en je weet misschien niet eens waar naar), je bent boos of gefrustreerd, of juist vol motivatie klaar voor een nieuwe stap of sprong, maar dat diepe is nog te spannend? Of je zoekt gewoon een echt goeie sparringpartner?
Soms heb je een neutrale gesprekspartner nodig, een duw in de rug of een schop onder je kont. Iemand om mee te sparren op topniveau, oordeelvrij en onvoorwaardelijk. Iemand om in te zetten als geweten, mentor, geruststelling, spiegel of 'advocaat van de duivel'.

Laat je coachen. Train je spierkracht en veerkracht. En pak dat podium.

Met een flinke dosis energie, humor en uitdaging ga ik met je op zoek naar wat er echt nodig is voor jou, waardoor jij jouw beeld en antwoorden helder krijgt en ook echt over gaat tot actie. Binnen het kader van acceptatie en waardering daag ik je uit om los te komen van conventies en je eigen belemmerende overtuigingen. Ik coach je in je presentatie en prestatie, prioritering en positionering, burn-out preventie en werkdruk, communicatieproblemen, ambitieverwarring, stress, weerstand en motivatie, en alles wat je nog meer tegenkomt in jouw groei naar die nóg betere versie van jezelf.

Gesprekken voeren kan op veel verschillende manieren:
Wandelend – Online – On The Job – Bij mij op de stoel of bank, allerlei variaties zijn in overleg mogelijk. Je mag per keer beslissen wat je nodig hebt. Ik sta je bij en ik begeleid je achter de schermen.

Dit behaal je sowieso!
Je ervaart een bak energie en verhoogde algemene positiviteit. Je bent in staat opnieuw positie in te nemen en volledig eigenaarschap te tonen met betrekking tot je gewenste aanpak en ambitie. Je zet daadwerkelijk aanpakgedrag in gang, in lijn met het hoger doel dat jij voor jezelf gesteld hebt. Zingeving, voldoening en energie zijn de 3 pijlers waar wij ons in het traject op richten.

En nu even concreet:
Uiteraard is een traject op maat. We maken eerst kennis en als het klikt, gaan we aan de bak! Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit 8 gesprekssessies van 1,5 uur in een tijdsbestek van ongeveer 6 maanden. Daarnaast worden er voorbereiding, nazorg, tussentijds contact meegenomen van 0,5 uur per individueel gesprek. Wanneer coaching door de werkgever wordt geïnitieerd, wordt er in overleg ook een gezamenlijke tussentijdse evaluatie en eindevaluatie gepland.

Coachingsessies kunnen ook los geboekt worden.

Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy vind je ook in VoxStrot
Hét Netwerk voor Vocalisten

Je stem en strot zitten niet voor niks als een brug tussen je hoofd en hart in... zorg daar goed voor! VoxStrot is een team van specialisten voor vocalisten: van kno-arts tot jurist, zangcoach tot fysiotherapeut, logopedist, een specialist op het gebied van podiumpresentatie, singer-songwriter tot Vocal Massage, van osteopathie tot cranio en natuurlijk de persoonlijke coaching van Van Goch – Van Spréw Creative Consultancy.

Pak je podium!
(nb. ook achter de schermen is dat podium te vinden. Je hoeft echt niet altijd met je snufferd vooraan!)

 

Aanbod

Individuele coaching
Teamcoaching
Training
Projectondersteuning

Wat kan ik voor jou doen?

06 46 333 199
hanneke@vangochvansprew.nl

Referentie

"Hanneke was overal, voor, tijdens en na TEDx Veghel. Dat typeert haar. Gedreven, enthousiast en met aandacht voor mensen. Dat heeft haar focus. Recht voor zijn raap. En dan was dit nog maar vrijwillig. Als zij zich verbindt, denk ik dat ze doorschakelt. Of je als kapitein nog goed zit, vroeg ze. Ze bedoelt misschien stuurman, of roerganger. In ieder geval kan iedereen roeien, als je maar wilt. Sturen vergt echter talent en coaching. Daar zou zij wel eens goed in kunnen zijn, want eerlijkheid en focus is daarvoor nodig."

Boudewijn Boots, NAVO commandant

"Top floormanager! Je straalde veel rust uit, enthousiasme, betrokkenheid."

Martin van den Brink, cameraman

"Met warmte, oprechte betrokkenheid en een kritische houding heeft Hanneke me begeleid tijdens een uitgebreide introspectie. Hannekes provocatieve aanpak zorgde ervoor dat ik tot de kern ben gekomen van mezelf en alle ‘bullshit’ kon loslaten. Uiteindelijk heb ik zélf de antwoorden gevonden op mijn vragen. En hoe heftig dit traject ook weleens was, met de nodige luchtigheid en humor werd alles bespreekbaar gemaakt. Dit coachingtraject is een absolute verrijking voor mezelf geweest, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak."

Bernice Verbakel, Founding President Typisch Bernice

"Vanuit haar provocatieve coachingstijl is Hanneke op een doeltreffende manier in staat geweest om mijn behoefte, visie en ambitie te manifesteren en dat helpt mij om daadwerkelijk impact te maken met mijn keuzes. Hanneke heeft een enthousiaste, warme persoonlijkheid met veel humor en kan fantastisch verhalen vertellen. Ik ben oprecht blij dat onze paden elkaar hebben gekruist."

Jeroen van den Bruele, IT Manager

"Hoe leuk en inspirerend is het om met Hanneke te werken! Aan een paar gesprekken hadden we genoeg om een mooi programma voor een onvergetelijke team-dag samen te stellen. Hanneke voelt feilloos aan welke stappen ik met mijn team wil zetten. Met haar energie en humor maakt zij impact. Saai wordt het niet, ze heeft altijd een nieuwe vraag en ander perspectief paraat. We hebben een top-dag gehad."

Bas Schoones, CIO/directeur ICT bij Koninklijke Kentalis

"Hanneke is voor mij als coach en als vrouw een blijvende inspirator. Haar scherpe en betrokken manier van coachen heeft mij niet alleen anders naar mezelf doen kijken en mijn ogen geopend. Ik heb ook kennis kunnen maken met een andere verfrissende manier van coachen en gesprekken voeren. Als je op zoek bent naar iemand die je in vertrouwen kunt nemen, zich aan je aanpast en goed voorbereid met je 'aan de slag' wilt, dan is het zeer aan te bevelen om met Hanneke kennis te maken."

Isabella Janssen, gemeenschappelijk ondernemer bij MIJ-Global – iCoach – leerkracht Koninklijke Kentalis