Individu

Individuele trajecten worden ingezet bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Coaching en training in burn-out preventie, presentatie en prestatie, prioritering en positionering, werkdruk, communicatieproblemen, ambitieverwarring, stress, weerstand en motivatie.

Geluid

Ik luister. Vanuit elk niveau en elk perspectief kijk ik met je mee, bevraag ik jou en halen we boven wat er speelt.

Licht

Ik orden. Ik laat je anders kijken naar je huidige situatie en de nog niet vormgegeven nieuwe situatie.

Actie

Ik regel. Ik ondersteun en begeleid je. Doe wat je moet doen, doe waar je het beste in bent.

Individu
Individuele coaching

Van Goch – Van Spréw werkt met en vanuit de Provocatieve principes waarbij de magische drie-eenheid centraal staat: Warmte-Humor-Uitdaging. Zo komen we razendsnel tot de kern van de daadwerkelijke vraag.

Meer informatie »

Individu
Individuele training

Ik train je in je presentatievaardigheden, gesprekstechnieken, houding en positionering. We gaan ervaren, experimenteren en beleven. Samen maken we de analyse en bouwen we verder.

Meer informatie »

 

"Hanneke is voor mij als coach en als vrouw een blijvende inspirator. Haar scherpe en betrokken manier van coachen heeft mij niet alleen anders naar mezelf doen kijken en mijn ogen geopend. Ik heb ook kennis kunnen maken met een andere verfrissende manier van coachen en gesprekken voeren. Als je op zoek bent naar iemand die je in vertrouwen kunt nemen, zich aan je aanpast en goed voorbereid met je 'aan de slag' wilt, dan is het zeer aan te bevelen om met Hanneke kennis te maken."

Isabella Janssen, gemeenschappelijk ondernemer bij MIJ-Global – iCoach – leerkracht Koninklijke Kentalis

 

"Hoe leuk en inspirerend is het om met Hanneke te werken! Aan een paar gesprekken hadden we genoeg om een mooi programma voor een onvergetelijke team-dag samen te stellen. Hanneke voelt feilloos aan welke stappen ik met mijn team wil zetten. Met haar energie en humor maakt zij impact. Saai wordt het niet, ze heeft altijd een nieuwe vraag en ander perspectief paraat. We hebben een top-dag gehad."

Bas Schoones, CIO/directeur ICT bij Koninklijke Kentalis

 

"Hanneke was overal, voor, tijdens en na TEDx Veghel. Dat typeert haar. Gedreven, enthousiast en met aandacht voor mensen. Dat heeft haar focus. Recht voor zijn raap. En dan was dit nog maar vrijwillig. Als zij zich verbindt, denk ik dat ze doorschakelt. Of je als kapitein nog goed zit, vroeg ze. Ze bedoelt misschien stuurman, of roerganger. In ieder geval kan iedereen roeien, als je maar wilt. Sturen vergt echter talent en coaching. Daar zou zij wel eens goed in kunnen zijn, want eerlijkheid en focus is daarvoor nodig."

Boudewijn Boots, NAVO commandant

 

"Top floormanager! Je straalde veel rust uit, enthousiasme, betrokkenheid."

Martin van den Brink, cameraman

 

"Met warmte, oprechte betrokkenheid en een kritische houding heeft Hanneke me begeleid tijdens een uitgebreide introspectie. Hannekes provocatieve aanpak zorgde ervoor dat ik tot de kern ben gekomen van mezelf en alle ‘bullshit’ kon loslaten. Uiteindelijk heb ik zélf de antwoorden gevonden op mijn vragen. En hoe heftig dit traject ook weleens was, met de nodige luchtigheid en humor werd alles bespreekbaar gemaakt. Dit coachingtraject is een absolute verrijking voor mezelf geweest, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak."

Bernice Verbakel, Founding President Typisch Bernice

 

"Vanuit haar provocatieve coachingstijl is Hanneke op een doeltreffende manier in staat geweest om mijn behoefte, visie en ambitie te manifesteren en dat helpt mij om daadwerkelijk impact te maken met mijn keuzes. Hanneke heeft een enthousiaste, warme persoonlijkheid met veel humor en kan fantastisch verhalen vertellen. Ik ben oprecht blij dat onze paden elkaar hebben gekruist."

Jeroen van den Bruele, IT Manager