Team

Teamtraining - Kom Uit Je Silo

Trainingen bij Van Goch – Van Spréw zijn altijd 4-dimensionaal in een provocatieve setting. We gaan denken, voelen, ervaren, experimenteren om te komen tot daadwerkelijke verbinding van hoofd (visie), hart (passie), lijf (discipline) en ziel (geweten).
De Kom Uit Je Silo teamtrainingen zijn gericht op het daadwerkelijk uit de eigen zorgvuldig opgebouwde silo komen. De deelnemers maken niet alleen opnieuw contact met elkaar, ze leren elkaar en zichzelf beter kennen en ontdekken elkaars en de eigen competenties en ontwikkelpunten. We werken aan gedrag, maar zeker ook aan de beleving achter dat gedrag en het resultaat van dat gedrag. De metaforen en simulaties vliegen je om de oren. Dat maakt dat onze interne ontwikkelingen in een veilige setting plaatsvinden, bij het individu en binnen het samenwerkingsproces.

Een teamtraining kan op locatie gegeven worden of we gieten de training op maat over in het pakket Teamevents.

Dit levert het sowieso op!
Je ervaart een bak energie en verhoogde algemene positiviteit. Licht en lucht ontstaan. Je bent met je team nog beter in staat opnieuw positie in te nemen en volledig eigenaarschap te tonen met betrekking tot je gewenste aanpak en gezamenlijke ambitie. Daadwerkelijk aanpakgedrag wordt in gang gezet, in lijn met het hoger doel dat jullie gesteld hebben. Zingeving, voldoening en energie zijn de 3 pijlers waar wij ons op richten.

In Game-based teamtrainingen wisselen we theorie af met zoveel mogelijk actie in simulatieactiviteiten, waarin het team getraind en gecoacht wordt op het gebied van:
- Egoloze communicatie
- Democratische besluitvorming
- Creatieve communicatie & Samenwerking
- Verbinding & Relatie
- Positionering & Prioritering

Concreet?
Teamtrainingen zijn altijd op maat. Een teamtraining kan bestaan uit een paar uren, een of meerdere dagdelen, een dag of in een traject van een aantal dagen. Van Goch – Van Spréw geeft de teamtraining op locatie. We gaan in gesprek over jullie ambitie en mogelijkheden. Samen bepalen we de voorwaarden tot succes. Hebben we er vertrouwen in? Dan ontvang je een globale, op maat gemaakte schets van de training en de bijbehorende offerte. Zodra we akkoord zijn, ontvang je je factuur, plannen we de training in en gaan we knallen!

 

Aanbod

Individuele coaching
Persoonlijke training
Teamcoaching
Teamtraining
Teamevents
Projectondersteuning

Wat kan ik voor jullie doen?

06 46 333 199
hanneke@vangochvansprew.nl

Referentie

"Hanneke was overal, voor, tijdens en na TEDx Veghel. Dat typeert haar. Gedreven, enthousiast en met aandacht voor mensen. Dat heeft haar focus. Recht voor zijn raap. En dan was dit nog maar vrijwillig. Als zij zich verbindt, denk ik dat ze doorschakelt. Of je als kapitein nog goed zit, vroeg ze. Ze bedoelt misschien stuurman, of roerganger. In ieder geval kan iedereen roeien, als je maar wilt. Sturen vergt echter talent en coaching. Daar zou zij wel eens goed in kunnen zijn, want eerlijkheid en focus is daarvoor nodig."

Boudewijn Boots, NAVO commandant

"Top floormanager! Je straalde veel rust uit, enthousiasme, betrokkenheid."

Martin van den Brink, cameraman

"Met warmte, oprechte betrokkenheid en een kritische houding heeft Hanneke me begeleid tijdens een uitgebreide introspectie. Hannekes provocatieve aanpak zorgde ervoor dat ik tot de kern ben gekomen van mezelf en alle ‘bullshit’ kon loslaten. Uiteindelijk heb ik zélf de antwoorden gevonden op mijn vragen. En hoe heftig dit traject ook weleens was, met de nodige luchtigheid en humor werd alles bespreekbaar gemaakt. Dit coachingtraject is een absolute verrijking voor mezelf geweest, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak."

Bernice Verbakel, Founding President Typisch Bernice

"Vanuit haar provocatieve coachingstijl is Hanneke op een doeltreffende manier in staat geweest om mijn behoefte, visie en ambitie te manifesteren en dat helpt mij om daadwerkelijk impact te maken met mijn keuzes. Hanneke heeft een enthousiaste, warme persoonlijkheid met veel humor en kan fantastisch verhalen vertellen. Ik ben oprecht blij dat onze paden elkaar hebben gekruist."

Jeroen van den Bruele, IT Manager

"Hoe leuk en inspirerend is het om met Hanneke te werken! Aan een paar gesprekken hadden we genoeg om een mooi programma voor een onvergetelijke team-dag samen te stellen. Hanneke voelt feilloos aan welke stappen ik met mijn team wil zetten. Met haar energie en humor maakt zij impact. Saai wordt het niet, ze heeft altijd een nieuwe vraag en ander perspectief paraat. We hebben een top-dag gehad."

Bas Schoones, CIO/directeur ICT bij Koninklijke Kentalis

"Hanneke is voor mij als coach en als vrouw een blijvende inspirator. Haar scherpe en betrokken manier van coachen heeft mij niet alleen anders naar mezelf doen kijken en mijn ogen geopend. Ik heb ook kennis kunnen maken met een andere verfrissende manier van coachen en gesprekken voeren. Als je op zoek bent naar iemand die je in vertrouwen kunt nemen, zich aan je aanpast en goed voorbereid met je 'aan de slag' wilt, dan is het zeer aan te bevelen om met Hanneke kennis te maken."

Isabella Janssen, gemeenschappelijk ondernemer bij MIJ-Global – iCoach – leerkracht Koninklijke Kentalis