Individuele training

Individuele training

Of je een presentatie geeft, een vergadering voorzit of de media te woord staat. Spannend mag je het altijd vinden. En als je het dan gaat doen, doe het dan met plezier en vertrouwen.

Ik train je in je presentatievaardigheden, gesprekstechnieken, houding en positionering. We gaan ervaren, experimenteren en beleven. Samen maken we de analyse en bouwen we verder. Ik sta je bij, op locatie, on the job, achter de schermen. Weloverwogen en kritisch, geruststellend en dragend. Maar ook schelden, vloeken, tieren, huilen, lachen, opgeven en opleven, alles mag, alles hoort erbij om jou te helpen stralen. Ik sta je bij.

Licht uit, spot aan! Zodat jij letterlijk én figuurlijk je podium zult pakken.

Dit behaal je sowieso!
Je ervaart een bak energie en je hebt zin in wat je moet doen! Je weet hoe je je verbale en non-verbale communicatie kunt benutten en optimaliseren. Je weet hoe je overkomt op beeld of voor live publiek. Je bent prettig zelfbewust en klaar om je podium te pakken!

Even concreet:
Duur, vorm en inhoud zijn volledig afhankelijk van jouw hulpvraag. Je ontvangt van mij een op maat gemaakt plan en een offerte. Zijn we het eens en wil je aan de slag? Dan ontvang jij als opdrachtgever je factuur en gaan we beginnen!

 

Aanbod

Individuele coaching
Teamcoaching
Training
Projectondersteuning

Wil je meer weten?

06 46 333 199
hanneke@vangochvansprew.nl

Referentie

"Hanneke was overal, voor, tijdens en na TEDx Veghel. Dat typeert haar. Gedreven, enthousiast en met aandacht voor mensen. Dat heeft haar focus. Recht voor zijn raap. En dan was dit nog maar vrijwillig. Als zij zich verbindt, denk ik dat ze doorschakelt. Of je als kapitein nog goed zit, vroeg ze. Ze bedoelt misschien stuurman, of roerganger. In ieder geval kan iedereen roeien, als je maar wilt. Sturen vergt echter talent en coaching. Daar zou zij wel eens goed in kunnen zijn, want eerlijkheid en focus is daarvoor nodig."

Boudewijn Boots, NAVO commandant

"Top floormanager! Je straalde veel rust uit, enthousiasme, betrokkenheid."

Martin van den Brink, cameraman

"Met warmte, oprechte betrokkenheid en een kritische houding heeft Hanneke me begeleid tijdens een uitgebreide introspectie. Hannekes provocatieve aanpak zorgde ervoor dat ik tot de kern ben gekomen van mezelf en alle ‘bullshit’ kon loslaten. Uiteindelijk heb ik zélf de antwoorden gevonden op mijn vragen. En hoe heftig dit traject ook weleens was, met de nodige luchtigheid en humor werd alles bespreekbaar gemaakt. Dit coachingtraject is een absolute verrijking voor mezelf geweest, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak."

Bernice Verbakel, Founding President Typisch Bernice

"Vanuit haar provocatieve coachingstijl is Hanneke op een doeltreffende manier in staat geweest om mijn behoefte, visie en ambitie te manifesteren en dat helpt mij om daadwerkelijk impact te maken met mijn keuzes. Hanneke heeft een enthousiaste, warme persoonlijkheid met veel humor en kan fantastisch verhalen vertellen. Ik ben oprecht blij dat onze paden elkaar hebben gekruist."

Jeroen van den Bruele, IT Manager

"Hoe leuk en inspirerend is het om met Hanneke te werken! Aan een paar gesprekken hadden we genoeg om een mooi programma voor een onvergetelijke team-dag samen te stellen. Hanneke voelt feilloos aan welke stappen ik met mijn team wil zetten. Met haar energie en humor maakt zij impact. Saai wordt het niet, ze heeft altijd een nieuwe vraag en ander perspectief paraat. We hebben een top-dag gehad."

Bas Schoones, CIO/directeur ICT bij Koninklijke Kentalis

"Hanneke is voor mij als coach en als vrouw een blijvende inspirator. Haar scherpe en betrokken manier van coachen heeft mij niet alleen anders naar mezelf doen kijken en mijn ogen geopend. Ik heb ook kennis kunnen maken met een andere verfrissende manier van coachen en gesprekken voeren. Als je op zoek bent naar iemand die je in vertrouwen kunt nemen, zich aan je aanpast en goed voorbereid met je 'aan de slag' wilt, dan is het zeer aan te bevelen om met Hanneke kennis te maken."

Isabella Janssen, gemeenschappelijk ondernemer bij MIJ-Global – iCoach – leerkracht Koninklijke Kentalis